Søk artikler
Version:
E-butik Flex (6.9)

2 DAGERS GRUNNKURS I LÆRARBEIDE     10/5- 11/5-2014
Kurset er et grunnkurs i lær arbeide hvor vi vil lage 4 prosjekter.
Lørdag 9-16
Søndag 9-16 Det vil bli anledning til å handle etter kurset Søndag.
Kursavgiften 2000 kr betales kontant på kurset.

-Søm prosjekt hvor du vil lære å bruke de vanligste verktøy som salmakere bruker. Du vil også lære hvordan man bygger opp maler til sømprosjekter.
Prosjektet tar ca 3 timer.

-Flette prosjekt . Vi fletter et italiensk motebelte ut av 8 lærsnorer.Vi monterer spenne og syr ferdig beltet. Ca 3 timer.

-Prege prosjekt. Vi lærer å forarbeide læret til preging .Beltet har et basket weave mønster som preges inn i læret. Vi farger med antikk finish, kantfarger og legger på topp finish ,ca 3 timer

-Svivelkniv prosjekt. Du vil lære å bruke svivelkniv for å skjære i læret . Du vil også bruke 8 forskjellige punsler på dette prosjektet. Dette er de grunnleggende verktøy som brukes på stort sett alt prege svivelknivarbeide. Prosjektet tar ca 3 timer.

- Vi vil i tillegg gå inn på forskjellige skinn lær typer, egenskaper etc. Det vil også bli vist mange små tips som du ikke finner i lærebøker. Etter kurset vil det bli anledning til å handle verktøy, lær spenner etc. Min målsetting for kurset er å gi elevene en grundig innføring i forskjellige måter å arbeide i lær på. Vi vil gjøre ferdig alle 4 prosjektene på kurset slik at ingen kommer hjem med halvferdige arbeider. Alt av verktøy og materialer som brukes på kurset er inkludert i kursprisen(verktøyet lånes ut på kurset) . Ønsker noen å kjøpe verktøyet vi bruker selges det med 10% rabatt etter kurset.(vi har bankterminal) Etter et gjennomført grunnkurs vil elevene kunne klare å lage egne prosjekter i lær og de kan jobbe videre med det de syntes var mest interessant på kurset. Ta med mat til lunch, vi holder te/kaffe.(vi har kjøleskap)

Vennlig hilsen Arne Markussen, kursleder

Ønskes overnatting anbefales Ringerike Gjestegård (32127420)som ligger 4minutter(bil) fra Skinnlåven.

Påmelding.

Tlf 93076724 epost arne.markussen@skinnlaaven.no eller amarkus@online.no

 

 

 

2 DAGERS VESKEKURS  25/1-26/1-2014

Vi lager en håndsydd veske med design skåret ut med svivelkniv. Vesken farges med skyggefarging eller med all in one farger. Prisen  på kurset er 2200kr inklusive materialer.Kurset egner seg for de som har litt grunnleggende kunnskaper om søm, preging på lær. Da vi tar maks 12 elever og har fått mange forespørsler om veske kurs  ikke vent for lenge med påmelding hvis du vil ha plass. Kurset varer fra 9-16 begge dager, med anledning til å handle etter kurset.

Kursledere Ingunn Eide , Arne Markussen .Påmelding på epost arne.markussen@skinnlaaven.no

Arne er på ferie 1-15 jan 2014 ta kontakt med Ingunn Eide på tlf 47376898 for påmelding eller mere info om kurset.

 

 

 

 

 

 

 

Skinnlåven, Smith & Bull A/S / skinnlaaven@skinnlaaven.no / Telefon: 32 10 31 90 / Telefaks: 32 13 56 25 / Norderhov, 3512 Hønefoss