Om Skinnlåven

Skinnlåven ligger i idylliske omgivelser på Norderhov, ved Norderhov kirke. 3 km syd for Hønefoss. Ca.800 meter fra E 16.

Når dere kommer kjørende på E16, på vei nordover, inn mot Hønefoss. Ca 3km, før avkjøring til Hønefoss syd, v/Norderhov kirke. Sving av E16 i Planfritt kryss mot HELGELANDSMOEN. Kjør så ca 100m. Der vil dere se skiltet vårt SKINNLÅVEN pekende til venstre. Kjør ca 400 meter til «Bondegården » dere ser oppå høyden i sydlig retning. Vi holder til i brun bygning, i under etg.

Litt om oss

Smith & Bull, som driver Skinnlåven, har vært i bransjen siden 1898. Vi har et samarbeid med CRESTJMT Leather som har kontorer både i England og Italia. Vi har derigjennom tilgang på et utvalg på møbelhud på ca. 200 farger og flere spennende interiør detaljer. Ta en titt på www.crestjmtleather.co.uk

Vi har et datterselskap, Tjäder Läder AB, som er Sveriges største leverandør av lær til hobby-, skole-, institusjons- og industrimarkedet. Dette har gitt oss mange nye spennende artikler i katalogen. Vi har også en del ferdige produkter som belter, hatter, vester, T-skjorter, lommebøker og forklær.

Vi er skandinavisk senter for salg av artikler fra Tandy Leather- Factory i USA. Dette gir oss en unik tilgang til varer det er vanskelig eller umulig å få tak i, uten mye leting og mange, dyre småkjøp.

Hele vår katalog er nå tilgjengelig og oppdatert på nettet. Her finner du informasjon om nye artikler, aktuelle kurs, messer vi deltar på, og annen informasjon som er relevant for faget.

Arne, Tom og Tor tar seg av innkjøp, ordremottak, utvelgelse av riktige varer, emballering og spedisjon. Spør dem også gjerne til råds om hvordan dere skal gripe an arbeidet. Nina Andersen ta seg av regnskapet, og hjelper også gjerne til hvis det er snakk om skinn til bekledning.

 

Åpningstider

Mandag - Fredag 08 - 16

Torsdag 08-19