REMLÆR OVERFETTET - SVART - BITER PR. M2

Overfettet remlær sorte biter/stykker er et mykt lær som egner seg svært godt til hundekobbel, blir ikke stivt i kulde. Hundekobbel av denne type lær blir smidig og behagelig i bruk. Meget sterkt lær. Brukes også til vesker, salvesker, belter futteraler . En side er ca 240 lang og ca 70 cm høy. Biter/stykker selges i oppgitt 260 x bredde .Eks 230x20. Lengden er fallende lengder dvs lengden som er på læret. Vi selger ikke kvadratiske biter/stykker av denne. Prisen er oppgitt i kvadratmeter. Legg inn 260 x bredden du ønsker i bestillings feltet. Vi justerer prisen etter lengden på stykket.
På lager
Artikkelnummer
9002501
kr3000,-

En side er ca 240 lang og ca 70 cm høy. Selges i fast lengde dvs lengden som er på læret. Vi selger ikke kvadratiske biter av denne. Prisen er oppgitt i kvadratmeter. Legg inn lengde 240 x bredden du ønsker i bestillings feltet. Vi justerer prisen etter lengden på stykket.

Overfettet remlær sorte biter/stykker er et mykt lær som egner seg svært godt til hundekobbel, blir ikke stivt i kulde. Hundekobbel av denne type lær blir smidig og behagelig i bruk. Meget sterkt lær. Brukes også til vesker, salvesker, belter futteraler .

Andre så også på